Lube

Lube lhl смазки, филтри и помпи

Lube България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Lube (LHL смазки, филтри и помпи) на достъпни цени в България. Lube е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Lube. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
LHL-X100-7 / 249137 BGN 216.73 3 - 5 Седмици
101523 EGM-50TH-10S-3P-D BGN 4020.11 26 - 28 Седмици
LHL-X100 (249137) BGN 217.7 3 - 5 Седмици
101500 BGN 3146.19 12 - 14 Седмици
EGM-50TH-10S-7-CLFBD BGN 3007.72 26 - 28 Седмици
FX1-4 (109311) BGN 193.9 2 - 4 Седмици
P-107 BGN 2153.3 2 - 4 Седмици
Покажи повече

Решения за смазване на смазване

Lube е популярна марка, която предлага решения за смазване за различни индустрии. Един от най-популярните им продукти е системата за смазване Lube Standard LHL Grease. В тази статия ще обсъдим характеристиките и предимствата на тази система, както и нейните приложения и съвместими продукти и резервни части.

Характеристики и предимства на стандартната система за смазване на мазнини LHL

 1. Автоматично смазване: Системата за смазване Lube Standard LHL Grease осигурява автоматично смазване на машините, като гарантира, че те винаги са добре смазани и работят гладко.

 2. Висококачествена грес: Системата за смазване Lube Standard LHL Grease използва висококачествена грес, която осигурява отлично смазване на машините и удължава живота им.

 3. Лесна инсталация: Системата за смазване Lube Standard LHL Grease е лесна за инсталиране и изисква минимална поддръжка, което я прави рентабилно решение за индустриите.

 4. Дистанционно наблюдение: Системата за смазване Lube Standard LHL Grease се предлага със система за дистанционно наблюдение, която позволява на операторите да следят работата на смазочната система от отдалечено място.

homepage

Приложения на стандартната система за смазване на мазнини LHL

 1. Строителни машини: Системата за смазване Lube Standard LHL Grease обикновено се използва в строителни машини като багери, товарачи и булдозери.

 2. Минно оборудване: Системата за смазване Lube Standard LHL Grease се използва и в минно оборудване като трошачки, конвейери и сондажно оборудване.

 3. Производство: Системата за смазване Lube Standard LHL Grease се използва в различни производствени индустрии, включително автомобилни, стоманени и хартиени мелници.

Съвместими продукти и резервни части

 1. Смазки за смазване: Lube предлага гама от смазочни материали, които са съвместими със системата за смазване Lube Standard LHL Grease. Те включват смазка 3000 и смазка 4000.

 2. Филтри за смазване: Филтрите за смазване са основни компоненти на системата за смазване Lube Standard LHL Grease и гарантират, че мазнината на системата за смазване е чиста и без примеси.

 3. Контролери за смазване: Контролерите за смазване се използват за наблюдение и контрол на производителността на системата за смазване на смазване Lube Standard LHL. Те се предлагат в различни модели, включително Lube Easylub и Lube Compact.

 4. Помпи за смазване: Помпите за смазване се използват за доставяне на мазнината от системата за смазване на грес Lube Standard LHL до машината, която се нуждае от смазване. Те се предлагат в различни размери и капацитет, за да отговарят на различни приложения.

Заключение

В заключение, системата за смазване Lube Standard LHL Grease е надеждно и рентабилно решение за индустрии, които изискват автоматично смазване за своите машини. Висококачествената му грес, лесната инсталация и възможностите за дистанционно наблюдение го правят популярен избор сред операторите. Освен това съвместимите продукти като смазочни материали, филтри, контролери и помпи гарантират, че производителността на системата е оптимизирана, а поддръжката е минимална.

Етикети на марката

Lube Corporation.

LUBE CORP

Lube Corporation

Документи