Често задавани въпроси

Общи въпроси

Какво правиш като цяло?

Основната дейност на фирмата е комплексна доставка на устройства и компоненти от Европа.

Вие официален представител/дилър на производителя ли сте?

Ние не сме официални представители и/или дилъри, но тъй като имаме офиси в 8 държави, това ни дава възможност да комуникираме директно с производителя и да ви доставяме качествени стоки. Водим преговори за партньорски споразумения с някои производители. Изпратете запитване за оборудване на всеки производител, което ви интересува - ние ще се опитаме да ви предложим най-добрата цена и условия за доставка

Обработка на приложения

Защо се интересувате какво оборудване струва желаната част?

Имаме нужда от тази информация, тъй като този продукт е OEM (договорно производство на оборудване под вашата марка) и е специално произведен от името на производителя на оборудването, в което е вграден продуктът. Нуждаем се от повече информация, за да обработим тази заявка. Моля, посочете в коя машина/оборудване се използва този продукт. Моля, изпратете снимка на табелката/етикета на това устройство.

Получихте ли запитването ми? Изпратих го на пощата / чрез контактната форма в сайта. Кога ще получа оферта?

След получаване на заявлението ще получите потвърждение с присвоения номер на заявлението на посочения от вас имейл адрес в рамките на един ден. Ако това не е така - свържете се с нас по удобен начин, нашите мениджъри ще ви помогнат да доставите потвърждението за започване на работа с вашето приложение.

Платихме фактурата, направена ли е поръчката? Видяхте ли плащането Как можете да наблюдавате хода на обработката на поръчката?

Ние приемаме тези въпроси много сериозно. Веднага след като парите Ви бъдат получени в нашата банкова сметка, ще задействаме поръчката Ви и ще отправим заявка към производителя.  Информация за хода на обработката на Вашата поръчка ще Ви бъде изпратена по пощата. Можете да проверите състоянието на вашата заявка на нашия уебсайт - или можете да се свържете с назначеният търговски представител за актуална информация касаеща поръчката Ви.

Доставяте ли оригинално оборудване?

Работим директно с производителите. Имайки предвид факта, че обработваме заявката въз основа на номера на артикула - можем да доставим точно това, от което се нуждаете!

Можете ли да ни изпратите техническо описание на продуктите, които ни интересуват?

Да разбира се. Направете заявка в приложението и при подаване на търговска оферта, ние ще Ви изпратим пълно техническо описание с чертежи, за да сте сигурни, че предлаганите продукти отговарят на всички Ваши изисквания и условия на работа.

Предоставяте ли спецификацията/паспорта на стоката?

Всички необходими документи от производителя се прилагат към доставяния продукт, ако този вид продукт изисква наличието на такъв. Ако са ви необходими специфични сертификати, моля да ги изискате при изпращане на поръчката си.

Търговски оферти

Защо обработката на заявлението отнема толкова време? Кажете ми колко време да чакам за оферта?

Нашите търговски представители изискват оферти директно от производителите, заедно с цялата информация за продуктите, от които се нуждаете. Изпращаме нашата оферта веднага, след като производителят потвърди цената и срока за доставка.

Мога ли да разбера цената и наличността на склад? Налична ли е тази статия/статия?

Всички продукти, посочени в каталога, се доставят при поискване. Нашият търговски екип взима цени директно от производителя.

Каква отстъпка ни направихте в KP? Търговското предложение включва ли отстъпка за нас като търговска организация?

Ние винаги задаваме оптимална цена за всички доставени устройства. Всички въпроси относно отстъпките се разглеждат само индивидуално.

Ако поръчате по-малко количество вместо по-голяма партида, можете ли да спестите цената?

За съжаление единичните разходи могат да се увеличат с намаляване на количеството поради транспортни разходи и ценова политика на производителя на устройството.

Условия за доставка

Можете ли да предоставите точните параметри за тегло и размер на оборудването?

При поискване, нашите специалисти ще Ви предоставят цялата необходима информация за продукта.