Hidria

Hidria Центробежни вентилатори и аксиални вентилатори

Hidria България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Hidria (Центробежни вентилатори и аксиални вентилатори) на достъпни цени в България. Hidria е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Hidria. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
R09R-3330HA-4M-4259 (0309-4-1127) BGN 338.28 8 - 10 Седмици
R09R-3530HA-4T-4258 BGN 347.12 2 - 4 Седмици
R11R-40LPS-4M-5150 BGN 418.48 2 - 4 Седмици
R11R-40LPS-4T-3854 BGN 492.97 2 - 4 Седмици
R09R-3030HP-4M-2543 BGN 323.53 2 - 4 Седмици
29 BITZER BGN 1160.89 2 - 4 Седмици
Покажи повече

Хидрия Фенове


home2

Hidria е словенска компания, която е специализирана в производството на висококачествени вентилационни системи, включително центробежни и аксиални вентилатори. Тези вентилатори са предназначени за използване в различни промишлени приложения, включително охлаждане, вентилация, отопление и сушене процеси.

Центробежните вентилатори, предлагани от Hidria, са високоефективни вентилатори с ниско ниво на шум, които са идеални за използване в ОВК системи, индустриални приложения и други настройки, които изискват мощно движение на въздуха. Тези вентилатори се предлагат в различни размери и конфигурации, за да отговорят на нуждите на различни приложения. Някои от основните характеристики на центробежните вентилатори на Hidria включват висока ефективност, нисък шум, здрава конструкция и лесна поддръжка.

Аксиалните вентилатори на Hidria са друга популярна продуктова линия, която компанията предлага. Тези вентилатори са предназначени за използване в приложения, където се изискват високи скорости на въздушния поток, като охладителни кули, топлообменници с въздушно охлаждане и агрегати за обработка на въздуха. Подобно на центробежните вентилатори, аксиалните вентилатори се предлагат в различни размери и конфигурации, за да отговорят на нуждите на различни приложения. Аксиалните вентилатори на Hidria са известни със своята висока ефективност, нисък шум и издръжливост.

В допълнение към центробежните и аксиалните вентилатори, Hidria предлага и гама от резервни части за своите продукти. Тези части включват работни колела, двигатели и други компоненти, които може да се наложи да бъдат заменени с течение на времето. Резервните части, предлагани от Hidria, са проектирани да бъдат съвместими с феновете на компанията, като гарантират, че те ще работят безпроблемно заедно.

Като цяло, Hidria е доверена марка във вентилационната индустрия, известна с производството на висококачествени центробежни и аксиални вентилатори, които са надеждни, ефективни и лесни за поддръжка. Независимо дали имате нужда от мощен вентилатор за индустриални приложения или по-тих, по-ефективен вентилатор за ОВК системи, Hidria разполага с продукт, който ще отговори на вашите нужди.

home

Етикети на марката

Hidria Rotomatika