Elektrosistem

Elektrosistem Контролери, зарядни устройства, преобразуватели, трансформатори и контактори

Elektrosistem България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Elektrosistem (Контролери, зарядни устройства, преобразуватели, трансформатори и контактори) на достъпни цени в България. Elektrosistem е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Elektrosistem. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
4Q HF 2D 24V 60A BGN 443.25 5 - 7 Седмици
30.021038 CB 500 RI BGN 701.52 1 - 3 Седмици
20.001851 BGN 411.39 1 - 3 Седмици
15.001076 BGN 479.39 1 - 3 Седмици
20.000861 MC 1822 220A BGN 503.01 1 - 3 Седмици
20.002381 ( CB 350 HF 12A 24V) BGN 407.45 1 - 3 Седмици
15.001061 SPC 500 BGN 686.94 1 - 3 Седмици
Покажи повече

Elektrosistem марка, нейните продукти, както и тяхното използване в промишлени приложения:

  1. Elektrosistem е марка, специализирана в проектирането и производството на електрическо оборудване и системи за автоматизация за промишлени приложения.

  2. Марката предлага широка гама от продукти, които включват електрически двигатели, генератори, трансформатори, разпределителни уреди, контролни панели и системи за автоматизация.

  3. Продуктите на Elektrosistem са проектирани да отговарят на най-високите стандарти за качество, надеждност и ефективност, което ги прави подходящи за използване в различни индустриални приложения.

  4. Електродвигателите, произведени от Електросистема, се използват за задвижване на машини и оборудване в различни индустриални сектори, включително производство, строителство и транспорт.

  5. Генераторите, произведени от Електросистема, се използват за осигуряване на резервно захранване по време на електрически прекъсвания, както и за генериране на електричество в отдалечени или извън мрежата места.

  6. Elektrosistem трансформатори се използват за засилване или намаляване на напрежението на електрическата енергия, което позволява предаването на енергия на дълги разстояния.

  7. Комутационните устройства, произведени от Elektrosistem, се използват за управление и защита на електрически вериги, както и за изолиране на дефектно оборудване от останалата част на системата.

  8. Контролните панели, произведени от Elektrosistem, се използват за контрол и мониторинг на промишлени процеси, осигуряване на данни в реално време и контрол върху машини и оборудване.

  9. Системите за автоматизация на Elektrosistem се използват за оптимизиране на индустриалните процеси, подобряване на ефективността и намаляване на престоя.

  10. Продуктите на Elektrosistem се използват широко в различни индустриални сектори, включително енергетиката, транспорта, строителството и производството.

Като цяло продуктите на Elektrosistem са известни със своето високо качество, надеждност и ефективност, което ги прави надежден избор за индустриални приложения, които изискват прецизен контрол върху електрическата енергия и машините.