Domel

Domel Вентилатори и вакуумни двигатели, центрофуги, хомогенизатори, бъркалки, шейкъри, инкубатори, водни бани

Domel България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Domel (Вентилатори и вакуумни двигатели, центрофуги, хомогенизатори, бъркалки, шейкъри, инкубатори, водни бани) на достъпни цени в България. Domel е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Domel. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
497.3.270-763 BGN 1792.2 30 - 32 Седмици
492.3.436-5 BGN 273.98 3 - 5 Седмици
MKM77788 BGN 253.64 3 - 5 Седмици
491.3.761 BGN 357.91 2 - 4 Седмици
491.3.757-3 BGN 359.48 2 - 4 Седмици
792.3.265-777 BGN 1792.2 18 - 20 Седмици
492.3.361 102583 BGN 294.78 2 - 4 Седмици
Покажи повече

Domel Electric motors & components

Електрически двигатели и компоненти на Domel

Domel е словенска компания, специализирана в разработването и производството на електродвигатели и вентилатори за различни индустрии. Ето подробна статия за продуктите на Domel и техните приложения в различни индустрии:

 1. Електрически двигатели:
 • Domel произвежда широка гама от електрически двигатели, включително двигатели с променлив ток, постояннотокови двигатели и безчеткови постояннотокови двигатели.
 • Тези двигатели се използват в различни приложения като домакински уреди, електрически инструменти, вентилационни системи и помпи.
 1. Вентилатори:
 • Domel вентилатори се използват за промишлени приложения, които изискват висок въздушен поток и налягане.
 • Вентилаторите се предлагат в различни размери и конфигурации, за да отговарят на специфичните изисквания на различните индустрии.
 • Домелните вентилатори намират приложения в индустрии като ОВК, автомобилната, медицинската и космическата индустрия.
 1. Прахосмукачки:
 • Domel е водещ производител на високоефективни двигатели и вентилатори, използвани в прахосмукачки.
 • Компанията произвежда двигатели и вентилатори, които осигуряват висока всмукателна мощност и ниски нива на шум, което ги прави идеални за битови и търговски прахосмукачки.
 1. Инструменти, захранвани с батерии:
 • Domel произвежда електрически двигатели и вентилатори, които се използват в инструменти, захранвани с батерии, като бормашини, триони и шлифовъчни машини.
 • Моторите са проектирани да бъдат леки, компактни и ефективни, което ги прави идеални за преносими инструменти.
 1. Аерокосмическа:
 • Домелните вентилатори се използват в космически приложения като вентилационни системи в кабината, климатични системи и охладителни системи за авионика.
 • Вентилаторите са проектирани да отговарят на строгите изисквания на космическата индустрия по отношение на производителност, надеждност и безопасност.
 1. Медицинско оборудване:
 • Двигателите и вентилаторите на Domel намират приложение в медицинско оборудване като хирургически инструменти, дихателни устройства и болнични легла.
 • Двигателите и вентилаторите са проектирани да работят тихо и ефективно, осигурявайки комфорт и безопасност на пациента.
 1. Автомобили:
 • Domel произвежда двигатели и вентилатори, които се използват в автомобилни приложения като системи за отопление, вентилация и климатизация (ОВК).
 • Двигателите и вентилаторите са проектирани да работят при екстремни условия като високи температури и вибрации.

В заключение, Domel е водещ производител на електрически двигатели и вентилатори, използвани в различни индустрии като ОВК, автомобилостроенето, медицината и космическата промишленост. Продуктите на компанията са проектирани да отговарят на специфичните изисквания на всяка индустрия, осигурявайки висока производителност, надеждност и безопасност.

Етикети на марката

Philips Domel

Документи