Valpes електрически задвижвания, клапанни двигатели и помпени двигатели

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Valpes (електрически задвижвания, клапанни двигатели и помпени двигатели ) на достъпни цени в България . Valpes е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Valpes. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
ER20.X0A.M00 BGN 482.83 6 - 8 Седмици
ER10.X0B.G00 BGN 543.1 6 - 8 Седмици
ER100.90B.G00 BGN 1212.62 5 - 7 Седмици
ER35.X0A.G00 BGN 767.33 5 - 7 Седмици
ER35.90A.M00 BGN 745.38 6 - 8 Седмици
ER20.X03.M00 BGN 500.14 4 - 6 Седмици
ER10.X0A.G00 BGN 541.53 5 - 7 Седмици
Покажи повече

Valpes - водещо име в електрическите задвижвания: гъвкавост, надеждност и иновации

Въведение:

Поздравявайки се от света на автоматизацията на индустриалните клапани, Valpes стои като символ на качество, надеждност и иновативен дизайн. Тази статия осветява същността на марката Valpes, нейната продуктова гама, свързаните с тях части и широкообхватните приложения на техните иновативни електрически

задвижвания.

За Валпес:

Като част от семейството на компаниите Watts, Valpes е базиран във Франция производител, известен в световен мащаб с гамата си електрически задвижвания. През годините Valpes създаде силна репутация за качеството и надеждността на своите продукти, поставяйки високите стандарти в индустрията за автоматизация на клапаните

.

Продуктово портфолио:

Valpes предлага широка гама електрически задвижвания, предназначени за различни индустриални приложения. Всеки продукт подчертава ангажимента на марката към иновациите и безкомпрометираното качество

.

Стандартни задвижващи механизми: Предлагайки компактна конструкция и надеждна работа, тези задвижващи механизми обслужват широк спектър от автоматизирани приложения на клапани в различни индустриални сектори.

ATEX задвижващи механизми: Те са предназначени за използване в потенциално експлозивни атмосфери, отговарящи на строгите ATEX директиви за безопасност.

Задвижващи механизми за управление на мрежата: Тези задвижващи механизми предлагат разширени функции за управление, безпроблемно интегриране с индустриални мрежи за оптимизиран контрол и мониторинг.

Соларни задвижващи механизми: Перфектно подходящи за отдалечени инсталации с ограничено захранване, тези съвместими със слънчева енергия задвижващи механизми са доказателство за иновативния подход на Valpes.

Резервни части и приложения:

За да гарантират дълголетието и оптималната производителност на своите продукти, Valpes предлага гама от резервни части, включително скоростни кутии, монтажни комплекти, ръчни превози и много други.

Задвижващите механизми на Valpes са приложими в много индустрии, включително нефт и газ, пречистване на води и отпадъчни води, химическа обработка, храни и напитки, фармацевтични продукти, ОВК системи и много други.

Заключение:

Valpes е синоним на високоефективни електрически задвижващи механизми, които постоянно предоставят надеждни решения на сложни индустриални предизвикателства. Акцентът им върху иновациите, качеството и безопасността прави Valpes доверено име в сферата на автоматизацията на клапаните. Посетете продуктовия им каталог на уебсайта им и се насладете на дизайна и изпълнението на задвижващите механизми на Valpes от световна класа. Изберете Valpes - вашият надежден партньор за решения за автоматизация на клапани

.

Документи