Temporiti s.r.l.

Temporiti s.r.l. спирачки, сензори и токоизправители

Temporiti s.r.l. България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Temporiti s.r.l. (спирачки, сензори и токоизправители) на достъпни цени в България. Temporiti s.r.l. е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Temporiti s.r.l.. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
SH112 BGN 385.86 10 - 12 Седмици
Cod. S80 BGN 423.2 3 - 5 Седмици
P4R BGN 230.02 4 - 6 Седмици
GSBT-SH90-100 BGN 269.86 6 - 8 Седмици
DSBT-AC2-400-Z23 BGN 416.48 8 - 10 Седмици
K2F V 24 S2 14Nm BGN 383.13 10 - 12 Седмици
DSBT-AC7-400 BGN 1188.14 2 - 4 Седмици
Покажи повече

Temporiti Brakes

Временни спирачки

Пионерски решения за спиране и съединител за индустриални приложения се предлагат в Temporiti, където можете да разгледате тяхната гама от продукти.

Италианската компания Temporiti е известна с изключителния си опит в създаването на най-добрите съединители и спирачни системи за промишлена употреба.

Специализирайки се в спирачни и съединителни системи за промишлена употреба от основаването си през 1965 г., Temporiti е натрупал над петдесет години опит в областта. Техният непоколебим акцент върху технологичния напредък, надеждните продукти и удовлетвореността на клиентите ги затвърди като доминиращ претендент на пазара, предоставяйки на своите

световни покровители ефективни и надеждни решения.

Temporiti s.r.l.

Предложенията на продукта.
Тяхната широка гама от изключителни продукти обхваща електромагнитни спирачки, пневматични спирачки и съединители, както и електромагнитни съединители, които са изработени за различни индустриални приложения, всички с прецизност,

издръжливост и изключителни характеристики.

Спирачки
Индустриалните машини разчитат на спирачки, за да осигурят безопасност и контрол на движението. За да назовем няколко вида спирачки, използвани в промишлени условия:
a. Триенето, причинено от електромагнитна сила, се използва, за да се забави и спре движението в електромагнитните спирачки. Три често използвани форми на тези видове спирачки са отрицателни спирачки, пружинни спирачки и микро спирачки

.

Барабанните спирачки, дисковите спирачки и спирачките на шублера използват сгъстен въздух за активиране на подложка или диск, за да забавят или напълно да спрат движението.

Хидравличните спирачки имат репутация за гладкото си представяне и изключителната спирачна мощност, тъй като използват хидравлична течност за предаване на сила от спирачния лост или педала към спирачния механизъм.

Сензори
В индустриалните спирачни приложения се използва селекция от сензори, за да се гарантира първокласна производителност и безопасност. Тези сензори са от решаващо значение, тъй като наблюдават различни параметри, включително скорост, температура и позициониране.
a. Осигурявайки съществена обратна връзка към системата за управление, сензорите за скорост са важни компоненти, които измерват скоростта на въртене на различни механизми, включително двигатели и валове. В резултат на това спирачната сила може да се регулира по подходящ начин, гарантирайки прецизен контрол на движението по безпроблемен начин

.

Сензорите за положение имат задачата да открият позицията на обект или компонент, задача, жизненоважна за осигуряване на функционирането на системата. При наблюдение на спирачните задействания тези сензори позволяват да се наблюдава подравняването на дисковете и спирачните накладки, подобрявайки функционалността и ефективността на спирачките

.

Температурата на ключовите елементи в спирачната система, като спирачни накладки или дискове, се проследява от температурни сензори. Поддържането на оптимални температури позволява спирачната система да продължи по-дълго без прегряване

.

Токоизправители
Електрическите устройства, известни като токоизправители, се използват при преобразуване на променлив ток (AC) в постоянен ток (DC) в спирачните системи, като най-често доставят електромагнитни спирачки и съединители с постоянен постоянен постоянен ток. Различни видове токоизправители обикновено се прилагат в индустриални спирачни системи, като:
a. В резултат на пулсиращ DC изход, полувълновите токоизправители позволяват само половината от променливотоковата форма на вълната да премине. Те може да не предлагат безпроблемно захранване с постоянен ток за специфични приложения, но те са разумно основни

и достъпни.

Пълновълновите токоизправители са ефективна опция за осигуряване на постоянно захранване с постоянен ток. Като позволяват на двете половини на променливотоковата форма на вълната да преминават, те произвеждат по-плавен и по-стабилен DC изход.

Комбинирайки диоди за смяна на променлив ток към постоянен ток, мостовите токоизправители са популярни за работа с по-големи токови натоварвания и са едновременно ефективни и надеждни.

Резервни части и аксесоари са от съществено значение за поддържане на вашите вещи в ред, Закупуването на допълнителни консумативи също може да бъде от полза, защото никога не знаете кога нещо може да се повреди или да се счупи.

Гамата от резервни части и аксесоари на Temporiti осигурява устойчиво и високоефективно решение. Техните спирачни и съединителни системи се интегрират с различни опции като монтажни фланци, спирачни дискове и токоизправители

.

Приложения
Подходящи за голямо разнообразие от индустриални приложения, Temporiti предлага решения за спиране и съединител. Тези решения могат да се използват за няколко цели, включително:

Проектите за обработка на товара на Temporiti за кранове, подемници и транспортьори осигуряват оптимално решение за безопасност и ефективност при боравенето с материали.

За автоматизирани системи и роботика, нуждаещи се от бърза реакция и точен контрол, прецизните електромагнитни спирачки и съединители са оптимален избор. Тези спирачки и съединители са напълно подходящи за изискванията на такива приложения

.

Вятърните турбини и слънчевите системи за проследяване са сред многото възобновяеми енергийни устройства, които разчитат на спирачните решения на Temporiti за надеждна и сигурна работа.

Етикети на марката

TEMPORITI Electromagnetic disc brakes

Temporiti