Scancon

Scancon енкодери

Scancon България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Scancon (енкодери ) на достъпни цени в България . Scancon е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Scancon. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
SCH50I-50-N-14-65-06-S-00-S1 BGN 753.72 2 - 4 Седмици
3036 - 2RM-360-KGV-04x9-64-01-S- 566301 BGN 567.49 2 - 4 Седмици
2QEX-A-2500-AL-D-10-20-65-03-SS-A BGN 913.97 12 - 14 Седмици
SCA24-1024-N-04x15F-64-12-B-00 BGN 844.38 2 - 4 Седмици
2RMHF-360-N-06-14-64-01-S-00-S5 BGN 532.57 4 - 6 Седмици
SCA24-50-N-04x15-64-02-S BGN 345.48 16 - 18 Седмици
Nr. 554604 Type 2RHI-1000-N(A+B)-12-65-04-S BGN 1244.51 16 - 18 Седмици
Покажи повече

Широката гама от прецизни енкодери на Scancon

Доставяйки най-добрите решения за индустриални приложения, Scancon е доверен производител на енкодери, ангажиран с прецизност, издръжливост и удовлетвореност на клиентите. Иноватор в тази област, Scancon спечели репутацията си на водещ доставчик на висококачествени енкодери.

Индустриите с различни изисквания могат да разчитат на Scancon и богатия им избор от енкодери. Продуктовата им гама обхваща:

Различни системи за контрол на движението могат да получават точна обратна връзка за позицията и скоростта от инкременталните енкодери на Scancon. С различни размери, резолюции и изходни сигнали, тези енкодери са специално пригодени да отговорят на нуждите на приложението.

Предлагат се в различни размери, резолюции и комуникационни интерфейси, абсолютните енкодери от Scancon осигуряват прецизна и надеждна обратна връзка за позицията, дори в случай на прекъсване на захранването или изключване на системата. Това ги прави идеални за широк спектър от приложения.

Екстремните температури, вибрациите и ударите не съвпадат с тежките енкодери на Scancon. Създадени да издържат в сурови индустриални среди, тези енкодери са идеално подходящи за приложения, които изискват издръжливост и надеждност, за да бъдат основен приоритет.

Съобразен да отговори на специфичните нужди на клиентите, Scancon предоставя персонализирани решения за енкодер, които безпроблемно се интегрират със съществуващите процеси и системи.

Осигурявайки разнообразие от аксесоари и резервни части, съвместими с техните енкодери, Scancon има за цел да улесни поддръжката и да осигури трайна работа. Тези, които поверяват инвестициите си в енкодер на Scancon, са гарантирани подобрения, заместители и поддръжка - всички служат за удължаване на полезния живот на техния енкодер.

Осигурявайки прецизност и ефективност, енкодерите на Scancon играят жизненоважна роля за оптималната функция на вятърните турбини и слънчевите системи за проследяване, за възобновяема енергия.

Осигурявайки прецизен контрол на движението и обратна връзка за позицията, енкодерите Scancon са най-добрият избор за приложения за обработка на материали като конвейери, кранове и автоматизирани системи за съхранение.

Осигурявайки прецизен контрол и позициониране на движението, енкодерите на Scancon са жизненоважни компоненти в роботиката и автоматизацията. Точността е всичко в тези области и без надеждна обратна връзка машините не могат да работят ефективно. И там идва Сканкон; техните висококачествени енкодери правят всичко различно.

Енкодерите на Scancon са неотстъпчиви в най-взискателните ситуации, открити в индустриалното минно дело, стоманата и целулозата и хартиените приложения. Грубите условия не оказват влияние върху надеждната работа на тези трудни машини.

Множество индустрии се доверяват на Scancon като доставчик на първокласни енкодери, които отговарят на различни изисквания. Техният приоритет за постигане на иновации, прецизност и щастие на клиентите гарантира доставката на надеждни, прецизни и дълготрайни характеристики от техните продукти. Открийте асортимента от енкодерните продукти на Scancon и постигнете подобрение за вашите индустриални приложения и процеси.