Perma

Perma Електрохимични системи за смазване

Perma България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Perma (Електрохимични системи за смазване) на достъпни цени в България. Perma е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Perma. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
117222 BGN 254.66 5 - 7 Седмици
106935 BGN 1994.58 2 - 4 Седмици
Покажи повече

Perma Lubrication

Перма системи за смазване

Perma е немска марка, специализирана в производството и доставката на автоматични системи за смазване за различни индустриални приложения. Фирмата е в бизнеса повече от 50 години и се е утвърдила като надежден и иновативен доставчик на смазочни решения.

Системите за смазване на Перма са проектирани така, че да осигурят оптимална производителност и да намалят разходите за поддръжка за широк спектър от индустриални приложения, включително:

  1. Производствени и монтажни линии: Автоматичните системи за смазване на Перма са идеални за използване в производствени и монтажни линии, където е необходимо непрекъснато смазване, за да се осигури безпроблемна работа и да се намали времето на престой.

  2. Хранително-вкусова промишленост: Системите за смазване на Перма са проектирани да отговарят на строгите изисквания на хранително-вкусовата промишленост, като гарантират, че оборудването е правилно смазано, без да рискува замърсяване.

  3. Минно дело и строителство: Системите за смазване на Перма са подходящи и за използване в сурови условия като минни и строителни обекти, където тежките машини изискват постоянно смазване, за да поддържат оптимална производителност.

  4. Транспортна индустрия: Автоматичните системи за смазване на Перма се използват широко в транспортната индустрия, включително железопътни линии, камиони и автобуси, за да се осигури безпроблемна работа и да се сведат до минимум разходите за поддръжка.

Perma предлага широка гама от автоматични системи за смазване, включително:

  1. Perma Classic: Едноточкова система за смазване, подходяща за малки и средни машини и оборудване.

  2. Perma Futura: Универсална система за смазване, която може да се използва за множество точки на смазване и има широк спектър от настройки, за да отговори на различни нужди за смазване.

  3. Perma Star Vario: Програмируема система за смазване, която може да се използва за до 12 точки на смазване и може да бъде персонализирана, за да отговори на специфичните изисквания за смазване.

  4. Perma Eco: Рентабилна и екологична система за смазване, която използва акумулаторни батерии вместо такива за еднократна употреба.

В допълнение към своите смазочни системи, Perma предлага и широка гама от аксесоари и резервни части, включително смазващи точки, фитинги, маркучи и съединители.

Като цяло, Перма е надежден и иновативен доставчик на автоматични решения за смазване за различни индустриални приложения. Със своите висококачествени продукти и богат опит в областта, Перма е доверен партньор за компании, които искат да оптимизират производителността на оборудването си и да намалят разходите за поддръжка.


Perma

Документи