Mink Bürsten

Mink bürsten Промишлени четки

Mink Bürsten България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Mink Bürsten (Промишлени четки) на достъпни цени в България. Mink Bürsten е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Mink Bürsten. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
STL2074-K406 BGN 292.28 4 - 6 Седмици
FBL3002-K2 BGN 298.87 3 - 5 Седмици
BSW10022-471297 BGN 2113.16 7 - 9 Седмици
FBL1311-K4 BGN 326.44 4 - 6 Седмици
SBL-589972 BGN 414.34 7 - 9 Седмици
SBL-1443159 BGN 460.79 7 - 9 Седмици
STL2004-K299 BGN 234.5 6 - 8 Седмици
Покажи повече

page

Норка Четки за бръснене

Mink Bürsten е немска компания, специализирана в производството на висококачествени четки за различни индустриални приложения. Техните продукти са известни със своята издръжливост, надеждност и ефективност при свършване на работата. В тази статия ще обсъдим марката Munk Bürsten, техните продукти и резервните части, използвани с техните продукти.

Норка Bursten Марка:

Минк Бюрстен е основана през 1845 г. и е в бизнеса с производство на промишлени четки повече от 175 години. Компанията има дългогодишна репутация за качество и иновации, предоставяйки на клиентите решения по поръчка за техните индустриални нужди за четкане. Техните четки се използват в различни индустрии, включително автомобилната, металообработващата и печатарската промишленост, наред с други.

Норка Изделия Продукти:

Mink Bürsten предлага широка гама от четки за различни индустриални приложения. Ето някои от най-популярните им продукти:

  1. Лентови четки: Лентовите четки на Mink Bürsten се използват за уплътняване и почистване. Те се предлагат в различни размери и четина материали, включително найлон, месинг и стомана.

  2. Ротационни четки: Тези четки се използват за подготовка на повърхността, почистване и довършителни приложения. Те се предлагат в различни форми и размери и могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на специфичните нужди.

  3. Цилиндрични четки: Тези четки се използват за почистване, полиране и почистване на повърхности. Предлагат се в различни диаметри и дължини и могат да бъдат направени с различни материали от четина.

  4. Дискови четки: Тези четки се използват за почистване, почистване и довършителни приложения. Те се предлагат в различни размери и могат да бъдат направени с различни материали от четина.

  5. Четки за ръце: Mink Bürsten предлага и гама ръчни четки за ръчно почистване и подготовка на повърхността.

page

Резервни части:

Четките Mink Bürsten са проектирани да бъдат дълготрайни и издръжливи. Въпреки това, подобно на цялото промишлено оборудване, те изискват поддръжка и случайни резервни части. Ето някои от резервните части, използвани с продуктите на Mink Bürsten:

  1. Четина: Четините могат да се износват с течение на времето и да изискват подмяна. Mink Bürsten предлага резервни четина за всичките си четки.

  2. Държачи за четки: Държачите за четки се използват за закрепване на четките на място. Mink Bürsten предлага резервни държачи за четки за техните ротационни и цилиндрови четки.

  3. Адаптери на вала: Адаптерите на вала се използват за закрепване на четките към оборудването. Mink Bürsten предлага широка гама адаптери за шахти за техните четки.

  4. Задвижващи ремъци: Някои четки Mink Bürsten изискват задвижващи ремъци за работа. Тези колани може да се наложи периодично да се сменят.

Заключение:

Mink Bürsten е доверена марка в индустриалната индустрия за четкане, известна със своето качество и иновации. Техните продукти се използват в различни индустрии и приложения, а техните резервни части гарантират, че четките им издържат много години. Ако търсите надеждна и ефективна индустриална четка, Mint Bürsten определено е марка, която трябва да вземете предвид.

Етикети на марката

Mink Brush

Mink Brush Strip

Mink Buersten

Minks Bürsten