Hokuyo

Hokuyo Сканиране на далекомери, сензори и фотоелектрически превключватели

Hokuyo България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Hokuyo (Сканиране на далекомери, сензори и фотоелектрически превключватели ) на достъпни цени в България . Hokuyo е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Hokuyo. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
DMS-HA1-V BGN 296.56 12 - 14 Седмици
UST-05LN BGN 2855.56 4 - 6 Седмици
UAM-05LP-T301C BGN 8628.77 4 - 6 Седмици
UAM-W002 BGN 339.14 5 - 7 Седмици
DMS-HB2-E70 BGN 715.11 25 - 27 Седмици
DMS-GB1- P BGN 618.09 4 - 6 Седмици
BWF-11B-CE BGN 1086.57 14 - 16 Седмици
Покажи повече

Hokuyo е марка, която предлага набор от сензори и измервателни устройства, включително сканиращи далекомери, сензори и фотоелектрически превключватели. По-долу е даден подробен преглед на тези продукти, тяхното приложение в различни отрасли и резервните части, използвани в тях:

 1. Сканиране на далекомери: Hokuyo сканиращите далекомери се използват за картографиране, локализация и откриване на препятствия. Тези сензори използват лазерни лъчи за откриване на обекти в заобикалящата ги среда и обикновено се използват в автономни превозни средства, дронове и роботи. Hokuyo предлага различни сканиращи далекомери с различни диапазони и резолюции, за да отговарят на различни приложения. Резервните части, използвани в сканиращите далекомери Hokuyo, включват лазерни диоди, фотодетектори и платки.

 2. Сензори: Сензорите Hokuyo се използват за измерване на физически параметри като разстояние, ъгъл и положение. Тези сензори използват инфрачервена или лазерна технология и обикновено се използват в роботиката, автоматизацията и обработката на материали. Hokuyo предлага различни сензори като сензори за разстояние, сензори за ъгъл и сензори за положение, които да отговарят на различни приложения. Резервните части, използвани в сензорите Hokuyo, включват лещи, рефлектори и кабели.

  1. Lidar сензори: Сензорите Hokuyo Lidar се използват за картографиране, локализация и откриване на препятствия. Тези сензори използват лазерни лъчи за откриване на обекти в заобикалящата ги среда и обикновено се използват в автономни превозни средства, дронове и роботи. Резервните части, използвани в сензорите Hokuyo Lidar, включват лазерни диоди, фотодетектори и платки.

  2. Сензори за разстояние: Сензорите за разстояние Hokuyo се използват за измерване на разстоянията между обектите. Тези сензори използват инфрачервена или лазерна технология и обикновено се използват в роботиката, автоматизацията и обработката на материали. Резервните части, използвани в сензорите за разстояние Hokuyo, включват лещи, рефлектори и кабели.

  3. Фотоелектрични сензори: Фотоелектричните сензори Hokuyo се използват за откриване на наличието или отсъствието на обекти. Тези сензори използват светлинни лъчи за откриване на обекти и обикновено се използват при опаковане, сглобяване и обработка на материали. Резервните части, използвани във фотоелектричните сензори Hokuyo, включват лещи, рефлектори и монтажни скоби.

  4. Сензори за измерване: Сензорите за измерване на Hokuyo се използват за измерване на ъгли, разстояния и други физически параметри. Тези сензори обикновено се използват в индустриалната автоматизация, роботиката и контрола на качеството. Резервните части, използвани в сензорите за измерване на Hokuyo, включват кабели, конектори и скоби.

  5. Сензори за безопасност: Сензорите за безопасност Hokuyo се използват за осигуряване на безопасността на работниците и оборудването. Тези сензори откриват присъствието на хора или предмети в опасни зони и обикновено се използват във фабрики, складове и строителни обекти. Резервните части, използвани в сензорите за безопасност Hokuyo, включват монтажни скоби, рефлектори и кабелни снопове.

 3. Фотоелектрични превключватели: Фотоелектричните превключватели Hokuyo се използват за откриване на наличието или отсъствието на обекти. Тези превключватели използват светлинни лъчи за откриване на обекти и обикновено се използват при опаковане, сглобяване и обработка на материали. Hokuyo предлага различни фотоелектрични превключватели като светлоотразителни сензори, датчици през лъча и дифузни отразяващи сензори, които да отговарят на различни приложения. Резервните части, използвани във фотоелектричните превключватели Hokuyo, включват лещи, рефлектори и монтажни скоби.

В заключение, Hokuyo е реномирана марка, която предлага висококачествени сензори и измервателни устройства като сканиращи далекомери, сензори и фотоелектрически превключватели. Тези продукти имат многобройни приложения в различни индустрии, а Hokuyo също така предоставя резервни части, за да гарантира тяхната дълголетие и ефективност.

Етикети на марката

HOKUYO AUTOMATIC CO.,LTD

Документи