Hahn Gasfedern

Hahn gasfedern Газови и напрегнати пружини и амортисьори

Hahn Gasfedern България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Hahn Gasfedern (Газови и напрегнати пружини и амортисьори) на достъпни цени в България. Hahn Gasfedern е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Hahn Gasfedern. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
G 08 19 0100 1 0332 WG30 GA32 00500N /5/Si/V2 BGN 299.26 5 - 7 Седмици
Z10-28V4-00419 BGN 714.82 7 - 9 Седмици
TF06-15ST-0108 BGN 192.28 6 - 8 Седмици
G20-40ST#05058 BGN 305.59 6 - 8 Седмици
S 10 28 0100 1 0336 GZ18 AB16 00500N /7 BGN 220.67 4 - 6 Седмици
Z10-28ST-06855 BGN 560.54 7 - 9 Седмици
H0022T / G 10 23 0150 1 0430 WG30 WG30 00650N BGN 352.98 6 - 8 Седмици
Покажи повече

ХАН Газофедерн GmbH


HAHN Gasfedern, пионери на технологията за газови пружини в продължение на половин век, се считат за една от водещите компании в бизнеса. Безкомпромисното качество, иновативните продукти и абсолютната насоченост към клиентите са ъгловите камъни за успеха им в световен мащаб. Тяхната особена сила е в разработването на специфични за клиентите решения. Тук голяма роля играят дългогодишният опит, ноу-хау, ултра модерна техника и 250 висококвалифицирани служители.

Като производител на газови пружини, опъващи пружини, заключващи газови пружини, двутактови газови пружини и нефтени амортисьори, ние придаваме голямо значение на най-доброто качество и функционалност в различни области на приложение. Независимо дали са стандартни пружини или персонализирани решения, можете да сте сигурни, че имаме правилното решение за вашия проблем.
Няма съмнение, че ние предлагаме правилните аксесоари и широка услуга, свързана с инженеринг, монтаж, обучение и сервиз.

Техните продукти са без поддръжка и поддържащи елементи.
В Техните технически правила Те са подготвили най-важните съвети и трикове за вас, за да сте сигурни, че можете да достигнете най-високото ниво на комфорт и издръжливост.

Hahn Gasfedern е немски производител на газови пружини и газови амортисьори за различни приложения в индустрии като автомобилната, медицинската, мебелната и космическата индустрия. Ето някои подробности за продуктите и резервните части, използвани в Hahn Gasfedern:

Продукти:

  • Газови пружини: Те се използват за различни приложения, включително повдигане и спускане на люкове, капаци и капаци, както и регулиране и заключване на седалки и маси.
  • Газови амортисьори: Те се използват за затихване и намаляване на вибрациите в приложения като медицинско оборудване, фитнес оборудване и промишлени машини.
  • Напрегнати газови пружини: Те се използват за приложения, изискващи сила на издърпване или опъване, като сенници на прозорци и промишлено оборудване.
  • Газови пружини от неръждаема стомана: Те са предназначени за използване в сурови условия като морска, хранително-вкусова и химическа промишленост.

Резервни части:

  • Крайни фитинги: Те се използват за закрепване на газовата пружина към приложението и се предлагат в различни форми и размери, включително скоба, отвор и сферична става.
  • Монтажни скоби: Те се използват за закрепване на газовата пружина към приложението и могат да бъдат фиксирани или регулируеми.
  • Комплекти уплътнения: Те се използват за подмяна на износени или повредени уплътнения и осигуряване на правилното функциониране на газовата пружина.
  • Бутални пръти: Това са движещите се части на газовата пружина и могат да бъдат заменени, ако са повредени или износени.
  • Вентили: Те се използват за контрол на потока на газ в газовата пружина и могат да бъдат заменени, ако станат дефектни.

Като цяло, Hahn Gasfedern предлага широка гама от висококачествени газови пружини и газови амортисьори, подходящи за различни индустрии и приложения, с резервни части за поддръжка и ремонт.

Етикети на марката

HAHN GAS SPRİNGS

Hann-Gasfedern