Finetek

Finetek Сензори за налягане, Сензори за Ниво, Сензори за Дебит, Температурни Сензори, Превключватели и Трансмитери,

Finetek България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Finetek (Сензори за налягане, Сензори за Ниво, Сензори за Дебит, Температурни Сензори, Превключватели и Трансмитери,) на достъпни цени в България. Finetek е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на Finetek. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
SE3800BCRG3000 BGN 373.05 8 - 10 Седмици
Model: SE290BERH0500 / SEX40000-CABAAB103H0500 BGN 491.38 7 - 9 Седмици
SE3820DCRG3000 BGN 471.95 8 - 10 Седмици
EFB-1420 BGN 291.96 9 - 11 Седмици
SE3810DCRG3000 BGN 462.23 8 - 10 Седмици
SC2110R6DU0500(275) BGN 1205.36 9 - 11 Седмици
SC1400R0DU BGN 868.92 8 - 10 Седмици
Покажи повече

FineTek Непрекъснато усъвършенстване и еволюция

През 1979 г. братята Ву създадоха FineTek Technologies с основната стойност на „предоставяне на цялостни персонализирани решения за задоволяване на нуждите на клиентите“, производство на качествени индустриални сензори за измерване на нивото на прах и насипни твърди вещества и течност; поток; налягане и температура. От 1999 г. компанията разширява дейността си както на местно, така и на международно ниво, предоставяйки на клиентите отлично обслужване и подобрени решения. Целта на Finetek е да съдейства за удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти чрез иновативните решения и качествени продукти на FineTek, като по този начин постига удовлетвореност и успех на клиентите.

Finetek е водещ производител на инструменти за контрол на процесите за различни индустрии, включително храни и напитки, фармацевтични, химически и нефт и газ. Компанията предлага широка гама от продукти, включително сензори за ниво, разходомери, сензори за налягане и температурни сензори, наред с други.

Един от най-популярните продукти на компанията е нейната линия за сензори за ниво. Сензорите за ниво на Finetek са проектирани да осигуряват точно и надеждно измерване на течни и твърди материали в различни приложения. Тези сензори могат да се използват за наблюдение на нивото на течностите в резервоари, силози и съдове, както и за откриване на наличието на твърди вещества в бункери и кофи. Някои от различните видове сензори за ниво, които Finetek предлага, включват сензори за капацитет, ултразвукови сензори и вибриращи сензори за вилица.

В допълнение към сензорите за ниво, Finetek предлага и набор от разходомери за различни приложения. Техните разходомери са предназначени за точно измерване на дебита на течности и газове в различни отрасли, включително химическа обработка, пречистване на вода и нефт и газ. Някои от различните видове разходомери, които Finetek предлага, включват електромагнитни разходомери, разходомери на топлинна маса и водомери на вихровия поток.

Сензорите за налягане са друга ключова продуктова линия за Finetek. Тези сензори се използват за измерване на налягането на течности и газове в различни промишлени приложения. Сензорите за налягане на Finetek са проектирани да осигуряват точно и надеждно измерване, дори в тежки условия. Някои от различните видове сензори за налягане, които Finetek предлага, включват пиезорезистивни сензори, капацитивни сензори и сензори за вибриращи проводници.

И накрая, Finetek предлага и температурни сензори за различни индустриални приложения. Тези сензори са предназначени за точно измерване на температурата на течности и газове в различни процеси. Температурните сензори на Finetek се предлагат в различни видове, включително термодвойки, детектори за температура на съпротивление и инфрачервени сензори.

Като цяло продуктите на Finetek се използват широко в различни индустрии за тяхната надеждност, точност и издръжливост. От сензори за ниво и разходомери до сензори за налягане и температурни сензори, Finetek има решение за почти всяко приложение за контрол на промишлени процеси.

Документи