EBM Papst

Ebm papst вентилатори, вентилатори, помпи и двигатели

EBM Papst България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката EBM Papst (вентилатори, вентилатори, помпи и двигатели) на достъпни цени в България. EBM Papst е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Енапарт не е официален България дистрибуор на EBM Papst. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
4314 HR-312 BGN 225.47 1 - 3 Седмици
D2E146HT6701 BGN 940.22 2 - 4 Седмици
D2E146HT6702 BGN 443.16 1 - 3 Седмици
M4Q045-EA01-52 BGN 249.64 3 - 5 Седмици
W2D300CD0201 BGN 532.72 1 - 3 Седмици
W2E142-BB01-01 BGN 310.41 1 - 3 Седмици
R2E190RA2605 BGN 298.91 1 - 3 Седмици
Покажи повече

Вентилатори и вентилатори EBM PAPST

Ebm-Papst Fans and Blowers

Ebm Papst, вентилатори, двигатели и вентилатори в голямо разнообразие, проектиране и производство на водеща немска фирма. Създадена през 1963 г., компанията се превърна в световен лидер в индустрията с присъствие в над 60 страни.

Компанията е известна със своите висококачествени, енергийно ефективни продукти, които се използват в редица приложения като ОВК (отопление, вентилация и климатизация), хладилни, промишлени машини и автомобилни системи. Ebm Papst предлага разнообразие от продукти, включително:

Вентилатори: С аксиални и центробежни конструкции в различни размери, форми и експлоатационни характеристики, вентилаторите на Ebm Papst обслужват широк спектър от приложения - от охлаждане и вентилация в домакински уреди до промишлено оборудване и охлаждане на центрове за данни.

Двигатели: Използвани в различни приложения като вентилатори, помпи, компресори и други промишлени машини, двигателите на Ebm Papst се предлагат в редица двигатели с променлив и постоянен ток, вариращи по размер и производителност. Тези двигатели са признати за тяхната ефективност, надеждност и дълголетие.

Вентилатори: Вентилаторите на Ebm Papst се използват в приложения като климатични системи, отоплителни системи и промишлени процеси. Компанията предлага високопроизводителни вентилатори с ниски нива на шум и висока ефективност.

Контролери: Ebm Papst предоставя селекция от контролери за своите вентилатори и вентилатори, включително контролери с променлива скорост и контролни блокове на вентилатора. Тези контролери помагат за оптимизиране на производителността на вентилатора или вентилатора и намаляват консумацията на енергия.

Продуктите на Ebm Papst се отличават със своето качество и надеждност, благодарение на използването на авангардни технологии и материали. Компанията инвестира силно в научноизследователска и развойна дейност, за да гарантира, че техните продукти отговарят на най-високите стандарти за производителност и издръжливост. Те също така предлагат услуги за персонализиране, което позволява на клиентите да поръчват вентилатори и двигатели, съобразени с техните специфични изисквания.

В допълнение към стандартните продукти, Ebm Papst предоставя редица услуги с добавена стойност като консултации, инженеринг и техническа поддръжка. Те също така предлагат обучение и образование за своите клиенти, като им помагат да увеличат максимално използването на продуктите на Ebm Papst.

Като цяло отдадеността на Ebm Papst към качеството, иновациите и обслужването на клиентите им спечели доверена репутация във вентилаторната и автомобилната индустрия. Техните продукти намират приложение в различни сектори, а ангажираността им към качеството и иновациите ги прави предпочитан доставчик за много водещи световни компании.

Етикети на марката

Papst Motoren

EBM

emb-papst

ebm pabst