Bofa

Bofa аксесоари, ръце, филтри и лазерно охлаждане

Bofa България

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Bofa (аксесоари, ръце, филтри и лазерно охлаждане ) на достъпни цени в България . Bofa е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Bofa. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
A1030099 BGN 585.56 2 - 4 Седмици
A1050017 BGN 1339.86 4 - 6 Седмици
V210-A1030222 BGN 1191 4 - 6 Седмици
V211-A1050017 BGN 1376.21 5 - 7 Седмици
V120-4660106022-1275 (L1974) BGN 7455.64 7 - 9 Седмици
DustPRO 400 / V130-4680351043-1608 BGN 3878.6 7 - 9 Седмици
V120 – 480761008-1238 BGN 4434.39 7 - 9 Седмици
Покажи повече

Bofa: Решения за извличане и филтриране на дим от световна класа

Bofa е водещ производител на висококачествени системи за извличане на дим, предлага широка гама от продукти, за да се погрижат за голямо разнообразие от индустрии и приложения.
Продуктови предложения: Продуктовата гама на
Bofa обхваща редица индустрии и приложения, включително:

Електроника: Системите за извличане на дим на Bofa са предназначени да предпазват работниците и чувствителните електронни компоненти от вредното въздействие на запояването на изпарения, изпаренията за лазерно рязане и други замърсители във въздуха.

Лазер: Bofa предлага гама от решения за извличане на дим, специално проектирани за приложения за лазерно рязане, гравиране и маркиране, осигуряващи безопасността както на оператора, така и на оборудването.

3D печат: Системите за извличане на дим на Bofa ефективно улавят и филтрират замърсителите във въздуха, генерирани по време на процеса на 3D печат, подобрявайки качеството на въздуха и намалявайки риска от дихателни проблеми за работниците.

Фармацевтични и лабораторни: Решенията за извличане на дим на Bofa осигуряват безопасна и чиста среда за лабораторния персонал, осигурявайки защитата на чувствителните изследвания и благосъстоянието на изследователите.

Резервни части и аксесоари:
Bofa разбира значението на поддържането на ефективността и дълголетието на вашите системи за изсмукване на дим.
Резервни части: Филтри, маркучи и дюзи.

Области на приложение: Системите за извличане на дим на
Bofa се използват в широк спектър от индустрии и настройки:

Производство на електроника: Продуктите на Bofa обикновено се използват при сглобяването и производството на електронни устройства, предпазвайки работниците от вредни изпарения и запазвайки качеството на чувствителните компоненти.

Образование: Решенията за извличане на дим на Bofa се използват широко в училища, колежи и университети, осигурявайки безопасна учебна среда за студенти и персонал.

Автомобили: Продуктите на Bofa се използват в автомобилното производство и ремонт, като гарантират безопасността на работниците и спазването на индустриалните разпоредби.

Aerospace: Системите за извличане на дим на Bofa са неразделна част от космическата индустрия, предпазвайки работниците и оборудването от потенциално опасни замърсители във въздуха.

Заключение: Ангажиментът на
Bofa за качество, иновации и удовлетвореност на клиентите го направи доверен партньор за бизнеса, нуждаещ се от надеждни решения за извличане и филтриране на дим. С разнообразна продуктова гама, предназначена да се погрижи за различни индустрии и приложения, Bofa може да ви помогне да създадете по-безопасна, по-чиста и по-ефективна работна среда

Етикети на марката

bofa-international

Документи