Sontheimer превключватели и устройства за управление

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Sontheimer (превключватели и устройства за управление ) на достъпни цени в България . Sontheimer е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Sontheimer. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
10003061 - WAS2010/32VZM/Z33/55 BGN 331.6 2 - 4 Седмици
NLT25/3E/Z33 BGN 200.84 9 - 11 Седмици
WAB1176/32S BGN 407.99 3 - 5 Седмици
WAB802/8ZM/Z32/X99 BGN 295.55 2 - 4 Седмици
WAB837/32S BGN 407.99 3 - 5 Седмици
WAB882/32S BGN 326.21 2 - 4 Седмици
N4/40EU1/Z33/SP400V BGN 418.17 2 - 4 Седмици
Покажи повече

Sontheimer

Превключватели на сонтхаймер

В превключвателите на камерата и устройствата за управление, Sontheimer иноваторите са на преден план.

В сферата на гърбичните превключватели и устройствата за управление Sontheimer се откроява като известна марка с богат избор, подходящ за множество индустрии и приложения.

Висококачествените гърбични превключватели и устройства за управление с богата история на иновации и всеотдайност са това, което отличава германския Sontheimer. Техните все по-надеждни и задвижвани от производителността продукти са пригодени да отговорят на нуждите на различните индустрии по целия свят.

Колекцията от продукти, които предлагат, е доста разнообразна. Техният инвентар включва предмети както за лична, така и за битова употреба.
Cam превключвателите и устройствата за управление са сред широката гама от продукти, предоставени от Sontheimer, които могат да включват:

Широка гама от въртящи се гърбични превключватели, пригодени да отговарят на множество приложения, като управление на инструменти, посока на двигателя и обмен на енергия, се осигуряват от Sontheimer.

Промишлените приложения могат да се възползват от гамата от затворени гърбични превключватели на компанията, които осигуряват превъзходна безопасност и защита.

Клиентите могат да очакват цялостно решение за контрол от Sontheimer. Техните устройства за управление, като бутони, сигнални устройства, селекторни превключватели и превключватели за аварийно спиране, обещават да доставят точно това.

За да се погрижат за разнообразните нужди на своите клиенти, Sontheimer предлага гама от резервни части и аксесоари за безпроблемна интеграция и поддръжка на техните продукти. Тяхната обширна колекция включва всичко необходимо, за да поддържате продукта си Sontheimer в отлично състояние.

Приложения:
В различни индустрии и приложения контролните устройства на Sontheimer и превключвателите на гърбиците са намерили своята употреба.

Предложенията за индустриална автоматизация на Sontheimer ефективно регулират и увеличават производителността в безброй индустриални процеси.

Електрическите двигатели могат да работят надеждно и безопасно с използването на гърбичните превключватели на компанията в приложения за управление на двигателя.

Използвани в системите за смяна, гърбичните превключватели на Sontheimer улесняват безпроблемните преходи между системите за управление или източниците на енергия.

Cam превключвателите от тази компания предлагат прецизност в процесите на управление и мониторинг за целите на инструменталната апаратура.

Със своята иновативна и висококачествена продуктова линия, Sontheimer се превърна в доверено име в гърбични превключватели и устройства за управление в редица индустрии и приложения. Освен това гамата от решения на Sontheimer осигурява оптимална производителност и безопасност за различни изисквания за контрол, което ги прави добре оборудвани, за да отговорят на нуждите на своите клиенти.

Sontheimer