Rotor clip Y69 21.0 външен спирален пръстен (mca)

Получете оферта

Състояние: Ново (неизползвано)

Цена: по запитване

Срок за доставка: по запитване

qr_code
Предлагаме Rotor Clip Y69 21.0 външен спирален пръстен (mca) на пазара в България на конкурентни цени с опции за бърза доставка благодарение на екипа си от професионалисти. Ако имате нужда да закупите Y69 21.0 сте попаднали на правилното място! С помощта на широката ни дистрибуторска мрежа имаме възможността да ви снабдим с Y69 21.0 и други продукти на Rotor Clip . Използвайки професионалните ни услуги ще успеете да бъдете по-конкурентни на пазара и ще спестите време! Нашата цел е да намалим разходите за производство и поддръжка в различните индустриални отрасли, и да ви спестим време! Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Rotor Clip . Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Предлагаме тези продукти в качеството си само на търговски посредник.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
RP-1100 BGN 1289.62 23 - 25 Седмици
A-837 BGN 310.34 5 - 7 Седмици
Покажи повече

Характеристики

Производител Rotor Clip
Страна
Номер на частта Y69 21.0
Вътрешен код 4617205

Техническа Спецификация

Тегло 0.01

Каталози

Етикети на марката

WALDES TRUARC

Задържащи пръстени, пръстени, пръстени, пръстени, вълнови пружини, пружини с едно завъртане, пружини с многократна вълна и спирални пръстени