Rotor clip KR 625ST OIL

Получете оферта

Състояние: Ново (неизползвано)

Цена: по запитване

Срок за доставка: по запитване

qr_code
Предлагаме Rotor Clip KR 625ST OIL на пазара в България на конкурентни цени с опции за бърза доставка благодарение на екипа си от професионалисти. Ако имате нужда да закупите KR 625ST OIL сте попаднали на правилното място! С помощта на широката ни дистрибуторска мрежа имаме възможността да ви снабдим с KR 625ST OIL и други продукти на Rotor Clip . Използвайки професионалните ни услуги ще успеете да бъдете по-конкурентни на пазара и ще спестите време! Нашата цел е да намалим разходите за производство и поддръжка в различните индустриални отрасли, и да ви спестим време! Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Rotor Clip . Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Предлагаме тези продукти в качеството си само на търговски посредник.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
A -180 BGN 266.37 4 - 6 Седмици
RP-1100 BGN 1286.1 23 - 25 Седмици
A-837 BGN 309.55 5 - 7 Седмици
Покажи повече

Характеристики

Производител Rotor Clip
Страна
Номер на частта KR 625ST OIL
Вътрешен код 3784030

Техническа Спецификация

Тегло 0.255

Каталози

Етикети на марката

WALDES TRUARC

Задържащи пръстени, пръстени, пръстени, пръстени, вълнови пружини, пружини с едно завъртане, пружини с многократна вълна и спирални пръстени