Rotor clip Задържащи пръстени, пръстени, пръстени, пръстени, вълнови пружини, пружини с едно завъртане, пружини с многократна вълна и спирални пръстени

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Rotor Clip (Задържащи пръстени, пръстени, пръстени, пръстени, вълнови пружини, пружини с едно завъртане, пружини с многократна вълна и спирални пръстени ) на достъпни цени в България . Rotor Clip е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Rotor Clip. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
RP-1100 BGN 1359.3 23 - 25 Седмици
A-837 BGN 322.51 5 - 7 Седмици
Покажи повече

Rotor Clip е водещ производител на задържащи пръстени, щракващи пръстени, скоби за маркучи и компоненти по поръчка за широк спектър от индустриални приложения. С над 60 години опит в индустрията, Rotor Clip е спечелил репутация за производство на висококачествени продукти, които отговарят на взискателните нужди на клиентите в различни индустрии, включително автомобилната, космическата, медицинската и др.

Продукти:

  1. Поддържащи пръстени: Роторният клип предлага широка гама от задържащи пръстени, включително вътрешни, външни и конусни пръстени, в различни материали като въглеродна стомана, неръждаема стомана и берилиева мед.

  2. Пръстени за щракване: Пръстените за закрепване на ротора са проектирани да осигурят сигурен и лесен за инсталиране метод за закрепване на компоненти в приложения, където пространството е ограничено. Те се предлагат в различни конфигурации, включително външни, вътрешни и E-пръстени.

  3. Скоби за маркучи: Скобите за маркучи на ротора Clip са проектирани да осигурят сигурна и непропусклива връзка за маркучи и тръби. Предлагат се в различни материали и размери, включително скоби за постоянно напрежение, тежкотоварни скоби и миниатюрни скоби.

  4. Персонализирани компоненти: В допълнение към стандартната си продуктова линия, Rotor Clip предлага и изработени по поръчка компоненти, за да отговори на специфичните нужди на своите клиенти. Те разполагат с екип от опитни инженери и дизайнери, които работят в тясно сътрудничество с клиентите, за да създават персонализирани решения, които отговарят на техните уникални изисквания.

Приложения:

  1. Автомобили: Продуктите на Rotor Clip се използват широко в автомобилната индустрия за приложения като трансмисии, двигатели и кормилни системи.

  2. Aerospace: Поддържащите пръстени и щракващите пръстени на Rotor Clip се използват в различни космически приложения, включително двигатели на самолети, колесници и авионика.

  3. Медицински: Продуктите на Rotor Clip се използват в различни медицински изделия, включително хирургически инструменти, диагностично оборудване и импланти.

  4. Промишлени: Продуктите на Rotor Clip се използват в различни индустриални приложения, включително помпи, компресори и електрически инструменти.

Едек Части:

Rotor Clip предлага широка гама от резервни части за своите продукти, включително резервни пръстени, скоби и скоби. Те също така предоставят техническа поддръжка, за да помогнат на клиентите да идентифицират правилните резервни части за техните специфични приложения.

В обобщение, Rotor Clip е водещ производител на задържащи пръстени, щракващи пръстени, скоби за маркучи и компоненти по поръчка за широк спектър от индустриални приложения. Техните продукти се използват широко в различни индустрии, включително автомобилната, космическата и медицинската, и предлагат широка гама от резервни части и персонализирани решения, за да отговорят на уникалните нужди на своите клиенти.

Етикети на марката

WALDES TRUARC