Block трансформатори, прекъсвачи захранващи устройства, реактори и филтри

Можете да закупите висококачествени продукти от марката Block (трансформатори, прекъсвачи захранващи устройства, реактори и филтри ) на достъпни цени в България . Block е само част от дългия ни списък с марки, които продаваме. С помощта на нашата фирма можете да закупите всякакви индустриални резервни части. Фирмата ни гарантира, че всички продукти са нови и с гарантиран произход. Не продаваме фалшиви стоки и продукти втора употреба. Доставяме поръчките ви на най-добри цени и в най-кратки срокове за доставка с помощта на най-добрите куриерски фирми в индустриалните центрове около Русе, Пловдив, Варна, София, Плевен, Стара Загора и Габрово. Свържете се с нас и с удоволствие ще изготвим специално ценово предложение за вас. Можете да го направите чрез контактната форма или като ни изпратите запитване по имейл.

Енапарт не е официален България дистрибуор на Block. Всички марки и търговски наименования принадлежат на техните уважавани собственици. Енапарт се снабдява с продукти чрез своите офиси, ситуирани в 14 различни държави, за да ви оферира най-добри цени на местно равнище.

Продукт ЕДИНИЧНА ЦЕНА Доставка Продукт link
PVSE 400/24-10 BGN 724.29 2 - 4 Седмици
PVSE 400/24-40 BGN 932.23 2 - 4 Седмици
HFD 510-500/180 BGN 2140.18 4 - 6 Седмици
AT3 15-69-4 BGN 3523.31 12 - 14 Седмици
HFD210-500/16 BGN 596.47 8 - 10 Седмици
HLD 810-500/42 BGN 688.9 21 - 23 Седмици
HLV710-500/30 BGN 472.65 14 - 16 Седмици
Покажи повече

Захранвайте проектите си с иновативните решения на Блок


Когато става въпрос за осигуряване на надеждни и ефективни решения за захранване, Block е марка, на която можете да се доверите. С широка гама от продукти, предназначени за различни индустрии, Блок се превърна в избор за професионалисти, търсещи висококачествени електрически компоненти.
Продуктови предложения: разнообразната гама от продукти на
Блок е проектирана да отговори на нуждите на различни приложения:

Трансформатори: С широка гама от мощности и конфигурации, трансформаторите на Блок обслужват различни индустрии, от индустриална автоматизация до системи за възобновяема енергия.

Захранвания: Марката предлага богат избор от захранвания, включително AC/DC, DC/DC и непрекъсваеми захранвания (U P S), като гарантира, че вашите проекти получават надежден и стабилен източник на захранване.

EMC филтри и дросели: За да защитите електрическите си системи от електромагнитни смущения, Block осигурява набор от EMC филтри и дросели, предназначени както за еднофазни, така и за трифазни приложения.

Устройствата за защита от блокиране на веригата, като прекъсвачи и предпазители от пренапрежение, предпазват електрическите ви системи от потенциални повреди, причинени от претоварване, късо съединение и шипове на напрежението.

Резервни части и аксесоари:
Блок разбира значението на поддържането на ефективността и дълголетието на вашите електрически системи.

Области на приложение: Продуктите на
Блок могат да бъдат намерени в различни индустрии и настройки:

Индустриална автоматизация: Решенията за захранване на блока са от съществено значение за захранването и защитата на автоматизирани системи в производствени мощности и други индустриални среди.

Възобновяема енергия: Блоковите трансформатори и захранващите устройства играят решаваща роля в подпомагането на слънчевите, вятърните и водноелектрическите енергийни системи.

Строителни технологии: Продуктите на блока се използват широко в ОВК системи, осветление и други приложения за сградна автоматизация.

Транспорт: В железопътните линии, корабите и електрическите превозни средства електрическите компоненти на Блок осигуряват надеждни и ефективни решения за управление на захранването.

Заключение:
Със своя ангажимент към иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите, Блок се превърна в доверен партньор за професионалисти, търсещи надеждни решения за захранване. Независимо дали работите по проект за индустриална автоматизация или внедрявате системи за възобновяема енергия, разнообразната продуктова гама на Блок гарантира, че ще намерите идеалното решение за вашите нужди. Разгледайте предложенията на Блок и открийте как техните авангардни продукти могат да помогнат за захранването на вашите проекти с увереност.

Етикети на марката

Block Trafo

BLOCK Transformatoren-Elektronik

BLOCK Transformers

Документи